Траки спечелиха номинационната битка

След като преди два дни Стоян получи шанса да се види с приятелката си Валерия и да и предложи брак, то ситуацията за спасителя вчера беше на другия полюс. Племената влязоха в номинационна битка. По един войн беше на катапулта от където изстрелваха топки. На Арената стояха по четирима от всяко племе, които се опитваха да хванат снарядите в своите кепчета. Юлиян и Пламен показаха уникален синхрон и пожарникарят успя да хване всички 5 топки и по този начин да спечелят битката за своето племе.

Стоян предложи брак на приятелката си Валерия в „Игри на волята: България“

Славяни отново трябваше да номинират и този път Стоян излезе на преден план. Основния довод на останалите е, че при евентуална тяхна победа утре, той ще се изправи срещи Юлиян, а двамата имат сметки за уреждане и войните са сигурни с победата му. Но дали не си правят грешни сметки Славяни и кой ли ще бъде номиниран от тяхното племе ако и днес загубят битката?

Траки за втора поредна седмица ще са на лукса в „Игри на волята:България“

Стоян прие спокойно своята номинация. „Крайно време е и аз да отида на елиминация“. Как ще се справи той и кой ще е противникът му, ще разберем в следващите епизоди.

Напрежението при Траки расте с всеки изминал ден. Юлиян е в центъра на всички скандали. Учителят не харесва, че жените са в коалиция. Според него те вече не се хвърлят в битките, защото дори да загубят ще го номинират. Как ще се развият отношенията и дали наистина той отново ще бъде номиниран тази вечер?

Тази вечер ще видим втората номинационната битка за седмицата. Славяни излизат максимално мотивирани, защото не искат да изпращат втори войн на битка за оцеляване в петък, но дали мотивацията ще е достатъчна? Траки пък излизат без мотивация в битките, защото повечето от племето искат да отсртанят Юлиян от играта. Как ще се развие битката, кое племе ще загуби и кой ще е вторият номиниран ще разберем тази вечер от 21.00 часа по NOVA.

Всичко за предаването следете на страницата на NOVA, както и във Facebook и Instagram.