Славяни спечелиха битката снощи

Снощи се проведе втората номинационна битка в „Игри на волята: България“. В нея участваха по петима войни от всяко племе. Те трябваше да редят монети една върху друга на забит в земята меч. Монетите бяха три вида – малки, средни и големи. На финала останаха Веско и Стоян за Славяни и Ана Мария за Траки. Кулата на оперната певица обаче не издържа и монетите и паднаха, като по този начин победата отиде при Славяни. Разбира се Юлиян предположи, че тя е загубила нарочно, за да бъде номиниран.

Стоян е първият номиниран за седмицата в „Игри на волята: България“

Номинациите на Траки бяха без изненада за никой, а скандалите от вилата се пренесоха и на Арената. Юлиян нападна жените, че са в коалиция и не им пука за битките. Дамите му отвърнаха с номинации и обясниха на водещата, че той се държи грубо и нагло и това е основната причина да го номинират. „Те слабите само това могат да правят“, беше лаконичният коментар на учителя.

Стоян предложи брак на приятелката си Валерия в „Игри на волята: България“

Тази вечер ще се проведе битката за оцеляване между Стоян и Юлиян. Между двамата имаше напрежение докато бяха в едно племе, което после се пренесе и в битките на Арената. Каква ще е битката за оцеляване, кой ще се справи и кой ще напусне ще стане ясно тази вечер от 21.00 часа по NOVA.

Всичко за предаването следете на страницата на NOVA, както и във Facebook и Instagram.