Роберта загуби капитанската битка

Племената снощи трябваше да изберат жена за капитан на своя отбор. Тази задача беше изключително лесна за Славяни, където има една единствена дама, Роберта. Близначките в племето на Траки сами се предложиха, заявявайки, че искат да отидат на битката и бяха избрани единодушно от останалите. В битката се включи Стефания. Двете жени трябваше да наредят пъзел, който представляваше скелет от риба. Едната им ръка беше вързана зад гърба и с другата трябваше да събират чувалчета по трасето с три куки, след това отново с една ръка трябваше да подредят пъзела. По-бърза се оказа близначката. „Чувствам се като пълна загубенячка. Успях да загубя най-елементарната игра“, сподели Роберта. Наградата за близначките беше имунитет от номинации, както и имунитет за още един от племето по техен избор. Двете избраха това да е Добрин.

Траки продължават в лукса въпреки Юлиян

Обратно при племето, Елена и Стефания решиха да излъжат, че всъщност Роберта е спечелила имунитета, но докато останалите си правеха сметки кой биха номинирали Славяните,  близначките казаха, че те са победители, но спестиха, че и Добрин е с имунитет, а споделиха, че ще го изберат преди номинации, ако попаднат на такива. Как ще се държат останалите с Елена и Стефания? Дали Юлиян ще промени отношението си в преследване на имунитета, това ще разберем в следващите епизоди.

Стоян: Юлиян е влязъл с цел и стратегия в „Игри на волята: България”

Добрин сподели на Пламен, че е имал тежко детство и когато е едва на 10 години, баща му се разболява и семейството им остава без пари. Тренира от шестгодишен, а от 7-и клас започва да работи, за да помага на семейството си. 2014-а е преломната година в живота му, когато контузва коляното си и му се налага да е в болница на легло, тогава е и времето когато се запалва по природозащитните организации. Споделя, че ако спечели парите, ще ги инвестира в каузата си. Пламен се впечатли от историята на Добата. „Той е на много високо духовно ниво“, заключва пожарникарят. Как ще се развият взаимоотношенията между двамата и дали Пламен не намери приятел, следва да разберем.

Юлиян спечели поредна елиминационна битка в „Игри на волята:България“

В сряда вечер предстои номинационна битка. Как ще се справят Славяни, които са само 4-ма и дали ще имат сили да се противопоставят на многобройните Траки? Как ще играят Траки, които нямат доверие на Юлиян, който открито заяви, че не се вълнува за племето, а само за себе си, дали тази му стратегия няма да го изпрати на поредна битка за оцеляване тази седмица? Всичко това ще разберем тази вечер от 21.00 часа по NOVA.

Всичко за предаването следете на страницата на NOVA, както и във Facebook и Instagram.