Славяни отново загубиха битката

Тежките дни за Славяни продължават. Първо загубиха битката за територия, след това Роберта загуби капитанската битка, а снощи Красивите загубиха и първата номинационна битка. В нея двама мъже от всяко племе се държаха за дървени колове, а по един мъж и жена от племе ги дърпаха, опитвайки се да ги откъснат. Добрин се оказа непосилна задача за Роберта и Веселин, докато Елена и Юлиян успяха да се справят с Томас и после с Март. По този начин Добрин отново се превърна в герой за Траки, а Роберта обвини Веско за загубата, защото според нея той е избрал грешната стратегия и е отказал да слуша съветите на останалите.

Близначките спечелиха имунитет в „Игри на волята: България“

Номинациите на Славяни бяха предвидими. Роберта очакваше да бъде номинирана и така и се случи. Основният довод на мъжете беше, че са си дали дума да номинират първо хора от другото племе. „За мен Роберта е най-силната жена в този формат“, бяха думите на Веско.

Траки продължават в лукса въпреки Юлиян

„Това ми беше една от най-тежките битки и първата истинска битка в това племе“, сподели Юлиян. Всички Траки бяха доволни от победата и факта, че са дали всичко от себе си този път. „Добата е нашият Хълк“, заключи Пламен. Но дали победният устрем на племето ще продължи или ще бъдат свалени на земята още днес, следва да разберем.

Стоян: Юлиян е влязъл с цел и стратегия в „Игри на волята: България”

Тази вечер предстои ключова номинационна битка. Славяни вече излъчиха един войн за петък и ако загубят и днес, това ще означава че през следващата седмица със сигурност ще са само трима войни срещу цели 8 на Траки. Дали Томас, Веско, Март и Роберта ще успеят да се запазят като племе? Траки взеха три поредни победи и изглеждат непобедими, особено сега когато Юлиян отново се раздава в битките. Дали утре ще станем свидетели на поредна тяхна победа и запазване на племето или все пак Славяни ще успеят да ги изненадат? Кой ще спечели битката и кой ще е вторият номиниран, ще разберем тази вечер от 21.00 по NOVA.

Всичко за предаването следете на страницата на NOVA, както и във Facebook и Instagram.