Ана Мария и Радостина се чувстват сигурни финалисти

Снощи се проведе първата номинационна битка за седмицата. В нея първо един от всяко племе трябваше да преодолее въжен лабиринт, след него други трима от племето трябваше да се разплетат от въже, което ги свързваше. На финала по двама от племе трябваше да хвърлят ласо, за да издърпат частите от пъзела и да го наредят. Последният етап се оказа най-труден за Траки, на него бяха Юлиян и Венцислава. Двамата загубиха много време с ласото, докато през това време Веселин и Радостина от Славяни решаваха пъзела. В крайна сметка Траки успяха да издърпат частите, но не успяха да се справят с пъзела. Славяни бяха по-бързи и спечелиха битката, като по този начин изпратиха Умните на номинации.

Пламен е първият сигурен финалист в „Игри на волята: България“

При номинациите на Траки Близначките и Юлиян събраха по два гласа. Интересното беше, че доводите бяха идентични и за тримата се смята, че внасят смут и напрежение в племето. Поради равните гласове се наложи капитанът да вземе финалното решение кой да отиде на битка в петък и Пламен реши това да са Елена и Стефания.

Славяни са последното племе, което ще спи в лукса на „Игри на волята: България“

Обратно в рибарската колиба споровете и кавгите межди Юлиян и близначките продължиха с пълна сила. Според Елена и Стефания учителят е виновен за загубената битка днес, заради забавянето си на ласото. На другия полюс са Славяни, които са щастливи в луксозната вила, но Томас и Веселин продължават да не харесват Ана Мария. Оперната певица и Радостина се смятат за сигурни финалистки, знаейки, че капитанът ще има решаващия глас, но дали не прибързват със сметките си и дали във финалната седмица няма да станем свидетели на поредна изненада?

Март от „Игри на волята: България”: Спечелих много повече, отколкото загубих

Последната номинационна битка между племена ще се проведе тази вечер, когато за последно Траки ще се изправят срещу Славяни. Ще успеят ли Славяни да вземат втора поредна победа и да не им се налага да се номинират или наистина Ана Мария ще решава съдбата им? Как ще играят Траки, които видимо нямат търпение седмицата да приключи и всеки да играе сам за себе си. Кое племе ще загуби и кой ще е вторият номиниран, ще разберем тази вечер от 21.00 часа по NOVA.

Всичко за предаването следете на страницата на NOVA, както и във Facebook и Instagram.