Ана Мария реши съдбата на Славяни

Снощи се проведе и втората номинационна битка за седмицата в „Игри на волята: България“. В нея войните трябваше да балансират топче върху дървен цилиндър, целта беше да се задържи топчето върху цилиндъра възможно най-дълго. За допълнителна трудност, участниците добавяха елементи към цилиндъра, която правеше задачата още по-трудна. Накрая останаха само Веско от Славяни и Елена от Траки, като близначката нямаше за какво да играе, защото вече беше номинирана и със сигурност отива на битка в петък. Играта й обаче впечатли всички, особено Юлиян, който смяташе, че тя ще загуби нарочно. В крайна сметка Веселин изпусна топчето и победата отиде при Траки.

Елена и Стефания ще се борят за оцеляване в „Игри на волята: България“

Този петък е изключително важен за Веско и Близначките. Те ще влезнат в битка за оцеляване, само на крачка от финалната седмица и ще трябва да определят кой да се присъедини към останалите. Снощи Славяни загубиха номинационната битка и както се очакваше гласовете бяха два на два и капитанът Ана Мария имаше важния глас да реши кой ще е войнът, който да отиде на елиминационната битка. Оперната певица без колебание избра това да е Веселин. „Човек, който е безгласна буква ми отреди съдбата. Бесен съм“, бяха първите думи на Веско.

Пламен е първият сигурен финалист в „Игри на волята: България“

Кой ще е осмият финалист в „Игри на волята: България“, това ще стане ясно тази вечер. Елена и Стефания ще се изправят срещу Веско на Арената. Каква ще е битката, коя от двете близначки ще участва в играта и кой ще победи, това ще разберем тази вечер от 21.00 часа по NOVA.

Всичко за предаването следете на страницата на NOVA, както и във Facebook и Instagram.