Зрителите избират големия победител другия петък

Само една седмица остава до големия финал на първия сезон на „Игри на волята: България“. Началото беше дадено с 24 участника, които се състезаваха в отборите на Прабългари, Траки и Славяни. Всички те тестваха границите на своите възможности, бореха се за територии работеха за прехраната си, живееха на безлюден плаж, рибарска хижа и луксозна вила. Създадоха приятелства, но и врагове. Съществуването на племената приключи тази седмица и отборната игра ще бъде забравена, за да се даде път на индивидуалните битки, които ще определят кои са най-достойните за голямата награда от 200 000 лева.

Веско срещу близначките в битка за оцеляване в „Игри на волята: България“

Томас, Ана Мария, Юлиян, Венцислава, Пламен, Добрин и Радостина и Веско са финалистите на предаването. Снощи се проведе битката между близначките и Веселин, която той спечели. Срещу него се изправи Стефания, която през цялото време водеше и се справяше блестящо с развинтването на винтовете по трасето, въпреки, че ръцете им бяха заключени в дървени окови. Преди реденето на пъзела войните трябваше да минат по зигзагообразна греда, която се оказа непосилна задача за близначката и тя не успя да я премине. Веско изоставаше, но в крайна сметка навакса и мина бързо по гредата, след което се справи и с пъзела и по този начин се превърна в последния, 8-и финалист в първия сезон на шоуто. „Мислех, че губя играта. Поздрави на Стефания. Беше 50 на 50, не знам как се забави тя на гредата. Смятам, че близначките заслужаваха да стигнат до финала, бяха едни от най-силните участнички“, бяха първите думи на Веско. „Щеше да ни е яд ако загубим от Юлиян, но Веско е достоен противник“, споделиха Елена и Стефания, които напускат предаването само дни преди финала.

Елена и Стефания ще се борят за оцеляване в „Игри на волята: България“

Следващата седмица племена вече няма да има и всеки ще е срещу всеки в битката за 200 000 лева. Всеки ден ще се провеждат по две битки, след които ще отпада по един участник. Големият финал ще се проведе на 6-и декември, петък от 21:00 часа. В него, абсолютно на живо, зрителите на NOVA ще определят кой ще стане  големият победител в първия сезон на „Игри на волята: България“ и ще вземе мечтания чек.

Всичко за предаването следете на страницата на NOVA, както и във Facebook и Instagram.