Пламен постави световен рекорд в шоуто

До големия финал в петък остава само ден. Снощи се проведоха поредните две битки в „Игри на волята: България“. В битката за имунитет, балансът реши всичко. Пред всеки войн имаше везна, която те трябваше да придържат с един крак и да балансират делвата, която се намираше на другия край. Най-дълго задържа делвата Пламен, като на финала битката беше ожесточен между него и Юлиян, но в крайна сметка пожарникарят се оказа по-добрият и успя да задържи делвата над един час и 30 минути. Рекордът на тази битка във всички територии, в които се излъчва формата е 56 минути, което означава, че Пламен подобри този рекорд с цели 35 минути и постави нов световен рекорд в „Игри на волята“.

Венцислава отпадна от „Игри на волята: България“

Номинациите бяха предварително ясни, защото още преди битката за имунитет мъжете се разбраха да номинират Ана Мария и Радостина, което и се случи. Двете събраха най-много гласове и отидоха на елиминационен двубой. „Изобщо не трябва да са изненадани от тази номинация“, сподели Юлиян. Двете жени не бяха изненадани от номинациите.

Томас от „Игри на волята”: Научих, че мога да издържам на глад и да не си мия зъбите

Ана Мария и Радостина се изправиха в първия нощен елиминационен двубой, който се състоеше от няколко елемента. Първото изпитание беше за точност. Имат осем ринга, които трябва да нанаижат и да изпишат думата победа. Втората част имаха по пет топки, с които трябваше да съборят пъзела на противника. Тази която първа разруши пъзела печели битката. Ринговете се оказаха трудна задача за Радостина и тя не успя да се справи с тях, докато Ана Мария ги наниза бързо и успя да събори пъзела, с което спечели битката и влече в топ 5 на шоуто и е единствената жена стигнала до този етап. Видимо мъжете бяха изключително щастливи от тази победа, но дали не подценяват оперната певица и няма ли тя да се окаже най-голямата изненада в шоуто?

Войните са вече само пет, а днес ни очакват поредните битки и номинации, след които ще отпадне още един участник. Как ще се развие полуфинала на шоуто, ще видим тази вечер от 21:00 часа по NOVA.

Всичко за предаването следете на страницата на NOVA, както и във Facebook и Instagram.