„Нямах мотивация за последната последната битка“, призна тя.

Броени дни преди финала на състезанието Радостина отпадна на елиминационната битка срещу Ана Мария и се нареди на почетното шесто място в играта.

„За мен състезанието приключи вечерта преди последната игра, в която се изправих срещу Ана Мария. Скандалът, който имахме с Юлиян и всичко, което се случи, ме сломиха. Отидох във формат, който очаквах да бъде спортен, хората в него да се уважават, да се оценяват нашите умения и стратегии за битките. В един момент междуличностните отношения взеха превес. Това тотално ме сломи. Искрен човек съм и имам смелостта да го кажа. В никакъв случай не искам да подценявам Ана Мария, тя се справи много добре, но аз нямах мотивация за последната битка“, сподели Радостина.

Радостина е поредната отпаднала от „Игри на волята: България“

„Не съм мислила, че главното съревнование в играта е мъже срещу жени. В нашето племе в даден момент имаше такова деление. Бих казала, че жените имахме нещо като своя коалиция. Не се самоопределям като „Сивият кардинал“ в „Игри на волята“. Не смятам, че съм дърпала конците в играта, имах своя стратегия в състезанието – да продължа максимално напред.“

Повече за състезанието, пречупено през гледната точка на Радостина, гледайте във видеото на „На кафе“.