Пламен, който завърши на пето място в „Игри на волята: България“, днес беше на гости в студиото в „На кафе”

Само ден преди големия финал в „Игри на волята: България“ Пламен напусна състезанието, след като загуби последната битка от Веско. Днес той е на гости в студиото в „На кафе” и споделя пред зрителите емоциите от напускането на игрите.

Пламен завърши на пето място в „Игри на волята: България“

„Бях решил да изиграя играта и да се държа естествено, омръзнало ми е от стратегии в живота. Исках да играя като честен и достоен човек”, заяви Пламен.

Радостина: Моят фаворит в „Игри на волята: България“ е Пламен

„Знаех, че ще е много трудно да спечеля играта по този начин. Честен, без стратегии, без да влизам в договорки кой за кого да гласува. Тези неща просто не ми отиват. Бях сигурен, че ще е много трудно. Исках да съм първият човек, който ще спечели игрите по този начин. И наистина бях на една съвсем малка крачка от това”, заяви достойният играч.

Радостина е поредната отпаднала от „Игри на волята: България“

„Допуснал съм грешки. Не може без това. Но всички се гордеят с мен и с моето представяне. Не обвинявам Юлиян, че ме номинира. Но бях изключително изненадан, защото това е стратегията на слабия играч. Само той номинира силния. Юлиян е наистина много силен и аз го уважавам за неговите спортни качества, но разграничавам човешките”, призна Пламен.

Венцислава отпадна от „Игри на волята: България“

Кой ще спечели „Игри на волята: България” според Пламен, можете да видите в цялото видео от „На кафе”.

Тази вечер предстои големият финал в „Игри на волята: България“. До него достигнаха Юлиян, Веселин, Добрин и единствената дама, Ана Мария. Един от тях днес ще спечели голямата награда от 200 000 лева, а решението ще бъде на зрителите на NOVA. Кой ще е големият победител в първия сезон на шоуто ще разберем тази вечер от  21.00 часа.

Всичко за предаването следете на страницата на NOVA, както и във Facebook и Instagram.