Познаваме Йоанна от участието й в сериала „Под прикритие”, където изигра ролята на Ния Туджарова, дъщерята на Джаро

Актрисата Йоанна Темелкова, която познаваме най-вече от участието й в сериала „Под прикритие”, където изигра ролята на Ния Туджарова, дъщерята на Джаро (Михаил Билалов), е в студиото на коментарното предаване „Плюс Минус” и разказва за своите роли и как ще празнува Ивановден.

Нови приятелства в "Под прикритие"

 „Може би днес ще покарам кънки с приятели и така ще празнувам. Влизам в края на трети сезон в „Под прикритие” като дъщеря на Джаро и любовница на Иво Андонов. Аз не развивах тази роля с мисълта, че задачата е много отговорна, а просто си свърших работата и се забавлявах. Сценарият беше толкова добре написан, че не изпитах трудност да вляза в този персонаж. Да мисля като него, да следвам логиката. За мен това е ключът – имаш ли добър сценарий, можеш да направиш добър продукт. Случките в самия сериал са взети от нашето съвремие. В сериала съм на 27-28 години. Напреднала съм като професионалист. Сега като го гледам, успявам да се видя отстрани хладнокръвно. Вече съм и майка, а това промени целия ми мироглед”, заяви актрисата Йоанна Темелкова.

Шокиращо разкритие и неочаквана среща в „Под прикритие“

„Не позволих майчинството и театъра да си пречат. Върнах се на сцената, когато синът ми беше на шест месеца. За един артист е много важно да не спира да работи. И съм безкрайно щастлива от това. Ние всички сме луди, няма нормален актьор. За съжаление нямаме школа за кино у нас. Аз имах щастието преди месеци да участвам в школата на Димитър Маринов за кино. За три дни научих много от този човек.", разказа Йоанна.

В какви театрални роли участва Йоанна Темелкова, можете да видите в цялото видео от „Плюс Минус”.