Не пропускайте епизода на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Гласът на Гергана Стоянова ни посреща в уютния й апартамент. Тя споделя за кариерата си и детските си приключения, докато приготвя вечерята. Как като дете е била в „Тимуровска команда”, а после в кварталния „Златен Орфей”. Разказът с нищо не пречи на Гери да приготви вечерята с много умение, прецизна и до най-малкия детайл.

Изискана вечеря с Джулиана Гани в „Черешката на тортата”

С чувство за хумор Гергана Стоянова си спомня своя бургаски диалект от своята младост. Това е свързано и с основното меню – риба. „Бургаски вечери” ще бъдат пренесени на софийска почва. Гери ще изненада гостите със салата от чудни патладжани, печени чушки със свеж розов домат и биволско сирене, разядка „Скордаля”, морски дарове, лефер, паламуд, аспержи, увити в бекон. Специална паста за Джулиана, защото е бременна. А за десерт Гери ще приготви рачел от тиква.

Прецедент в „Черешката на тортата“: Сух режим в лимузината, но не и на трапезата

Дали и тази вечер хапливото чувство за хумор на Тодор Славков ще успее да подразни Гергана Стоянова? Как гостите ще оценят богатата на морски дарове вечеря? Гледайте "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.