Водещият на „Пълен абсурд“, злодеят от „Игри на волята“, най-ярката народна певица, дъщерята на емблематична фолк икона и новата Мис България творят кулинарни шедьоври

Новата седмица на „Черешката на тортата“ продължава с лични истории, пикантни теми и кухня от различни региони. Зрителите ще станат част от една нестандартна вечеря във войнишка палатка, ще чуят нападки и обвинения към миски и плеймейтки, ще видят разбити предубеждения, ще научат лични разкрития за любовните половинки на участниците и ще станат свидетели на нетипично пътуване с автобус към една от вечерите.

Страстна латино вечеря с Елена и Стефания в „Черешката на тортата“

В началото на седмицата най-красивата българка за 2019 - Радинела Чушева, разбива всички стереотипи и показва, че и миските умеят да готвят. Още първата вечер вдига високо летвата с традиционна българска кухня, презентирана по съвременен начин. Въпреки добрата храна гостите не спестяват неудобните въпроси към домакинята. Радинела разкрива какви са заниманията и хобитата на една мис, но разговорът не приключва дотук. Подтикнати от Николина, гостите един след друг разкриват подробности от любовния си живот и дали имат половинки. За завършек на вечерта Юлиян, без да иска, успява да обиди красивата Радинела със своята реакция за възрастта й, която наистина се оказва изненадваща не само за него, а за всички на масата.

Италианско пиршество за сетивата с Анна Ангелова в „Черешката на тортата“

Във вторник журналистът Румен Бахов готви незабравима изненада на компанията. Дали ще станем свидетели на пълен абсурд в кухнята, не е сигурно, но домакинът ще покаже, че според него умелото боравене с чук и брадва в кухнята е в основата на сериозни кулинарни успехи. Без да изневерява на своя стил от малкия екран, Румен шокира своите гости с посрещане във войнишка палатка и това почти разплаква Радинела, която дори е на крачка да откаже да вечеря. На Мис България ѝ се налага  да носи вместо парфюм „Шанел“ специално подготвен за нея шинел. Напрежението между двамата не стихва, като Румен по-късно дори категорично отказва да ѝ отстъпи мястото си.

 Приказна вечеря в китната Копривщица с Краси Куртев в „Черешката на тортата“

Трета с много хъс в кулинарната надпревара влиза певицата Симона Загорова. Тя приготвя приказно меню, а по време на вечерята храната става повод за нападки между Радинела и Румен. Домакинята разказва за своите творчески планове, какво е да си дете на толкова известни родители и за битката да излезе от сянката на своята известна майка - Глория. За финал Симона трогва гостите с песен, изпълнена със своята баба.

Рокендрол вечеря с Веселин Плачков в „Черешката на тортата“

В четвъртък финалистът от „Игри на волята“ - Юлиян Златев, ще заложи на средиземноморската кухня и житейския си опит. С увереността на прабългарски цар приготвя здравословно меню за своите гости, които са провокирани да отвоюват храната си чрез гатанки и въпроси. Решен да не слиза от царската позиция, Юлиян не спира дотук с провокациите и отправя скандални обвинения.

„Черешката на тортата“ ни поднася кулинарно пътешествие назад във времето и ексцентрични рецепти

Поставяйки незабравим финал на кулинарната седмица, легендарната певица Николина Чакардъкова полага големи усилия за комфорта на своите гости. Тя смайва участниците със своя личен автобус, който ги отвежда до нейния прекрасен дом в гр. Гоце Делчев. Трапезата изненадва гостите, които се убеждават, че когато Николина готви, не може да се ограничи с малко. Накрая певицата поднася музикално предизвикателство, в което се включва и нейният екип от музиканти и дъщеря й Мария.

Кой от звездните домакини ще впечатли шеф Манчев и ще заслужи плакета, гледайте в новите епизоди на  „Черешката на тортата“ всяка делнична вечер от 20.00 ч. по NOVA.