Припомнете си как шеф Манчев връща добрия вкус днес от 21.00 ч. по NOVA

Припомнете си как шеф Манчев  протяга ръка на заведение, останало без своя капитан, днес от 21.00 ч. по NOVA.

Шеф Манчев е против ледена епоха в новия епизод на „Кошмари в кухнята“

Ресторант, заведение за бързо хранене и национална кухня – три в едно или нещо като нищо на света е "Крушунска среща". Заведението с объркана концепция е останало без своя капитан. Три жени – майка и двете й дъщери, правят всичко по силите си да спазят завета на бащата – да не продават и да се борят за мечтата му, на която е посветил живота си.

Ресторант „Викторио“ ще остави безмълвен шеф Манчев със своя десерт в „Кошмари в кухнята“

Въпреки прекрасната локация, в близост до един от най-посещаваните туристически обекти – Крушунските водопади и блестящо чистата и професионално оборудвана кухня, липсата на организация и концепция си казват думата.

Шеф Манчев се справя с лястовичи гнезда на крайпътно заведение

Влизайки в заведението, шеф Манчев ще трябва да си сервира сам върху покривка с дупки. Храната става, но не е нищо особено, а подправките липсват, въпреки, че градината изобилства от свежи билки. Млечната салата представлява краставици с мляко, а сачът е приготвен на тиган и само декоративно сервиран в едноименен съд. Сервитьорите не знаят какво предлагат, а клиентите трябва да получат наръчник кога заведението работи на самообслужване и кога като ресторант.

Шеф Манчев спасява "потъващ" ресторант във Варна

Шеф Манчев взима нещата в ръце и дава курс и визия на заведението. Само за един ден и една нощ, ресторантът е преобразен, менюто има автентична концепция – стари регионални рецепти със сезонни продукти, а дъщерите излизат на преден план, за да вложат енергията си в реализиране на новия план.

Как бащата на момичета буквално разперва криле над тях от небето и дали той праща шеф Манчев, за да им протегне ръка и да ги упъти, не пропускайте да си припомните в епизода на „Кошмари в кухнята“ – тази вечер от 21.00 ч. само по NOVA.

  1. Получавайте безплатно най-важното от деня в пощата си