Главните герои в поредицата гостуваха в студиото на „На кафе“, за да разкажат повече за сериала, който стартира в ефира на NOVA на 28 февруари от 21.00 ч.

„С Любен не се познавахме лично преди участието ни в сериала. Знам много добре кой е той, гледал съм го като инспектор в „Под прикритие“, където направи супер готина роля. Оказа се, че също така е уникален комедиен талант“, разкрива Ненчо Балабанов.

ГАЛЕРИЯ: Специална предпремиерна прожекция събира екипа на „All Inclusive“

„За мен ситуациите в много добре подредения сценарий са повод да се справим добре с ролите си. Допадни ми енергията на целия екип, стилизирания хумор, който ще надскочи масовият такъв. Лично аз играя на ролята на един много земен човек, който обича жена си и има един прекрасен приятел в лицето на героя на Ненчо“, допълва Любен Кънев.

Много смях и настроение на предпремиерната прожекция на новия комедиен сериал „All Inclusive“

„Сериалът показва много интересни човешки истории, в които се преплита приятелството, любовта, доста позабравени ценности в забързаното ежедневие, което водим и търсенето на щастието. През целия сериал и историята, която разказва, се прокрадва идеята, че забързаното ежедневие, което водим, пропускаме малките щастливи моменти, които ни правят това, което сме. Едни нормални, земни, щастливи и усмихнати хора“, пояснява Ненчо Балабанов.

„Освен в хубавите малки моменти, които Ненчо споменава, сценаристът Иван Ангелов много добре поставя и проблематичните ситуации. В сериала е показана любовта във всички възрасти. За първи път участвам във филм, в който има толкова много любов и то поднесена така, че да не е скучна“, разказва Любен.

На червения килим: Предпремиера на новия сериал All Inclusive

„Действието в All Inclusive се развива в наши дни, но носи онзи носталгичен привкус от едно време, който имаха нашите стари вечни комедии. След като изгледахме двата предпремиерни епизода, с радост установих, че това, което съм си представял, ще се случи. Дори надхвърли очакванията ми. Много харесвам испанско кино, защото в него много приятно и истински се преплита комедията и драмата. Тоест сериозните теми и хумора. В испанското кино няма изцяло тъжен филм, или изцяло смешен филм. Всичко е като в самия живот. Преплитат се веселите със сериозните моменти и то по толкова хубав начин“, категоричен е Ненчо.

Как ще се справят Ненчо и Любен с предизвикателството с кутиите, което Гала им е подготвила и с какви неразказани до момента истории ще я изненадат, гледайте във видеото на „На кафе“.