Мениджърът дава възможност на един от служителите да развие собствен бизнес тази вечер по NOVA

Документалното риалити „Шеф под прикритие“ стартира с вълнуващ епизод в ефира на NOVA тази вечер, 26 февруари в 22.00 часа. Четвъртият сезон ще покаже на зрителите нова порция амбициозни, стриктни и взискателни мениджъри, които напускат комфорта на своите офиси, за да се изправят пред реалните проблеми и предизвикателства в бизнеса. В първия епизод зрителите ще видят още служители, които ще сбъднат мечтите си, благодарение на своята отдаденост към работата, както и на оценката, която ще получат от своя работодател. Един от участниците дори ще получи възможността да развие собствен бизнес.

„Шеф под прикритие“ се завръща с нови вълнуващи истории и неочаквани обрати в ефира на NOVA

Първият шеф, който излиза на терен и ще работи рамо до рамо със служителите си е Мирослав Манолов - изпълнителен директор на инвеститорската компания Явор АД. До снимките на предаването Мирослав не се е срещал с нито един от работниците на обектите, а е преговарял само с ръководителите им.

В ден първи от прикритието си шефът под прикритие ще прекара време на строителна площадка във Варна, грижейки се за озеленяването на обекта. Мирослав лесно ще се отпусне в присъствието на усмихнатата служителка Донка и ще научи повече за растенията и грижата за тях.

За разлика от озеленяването, във втория ден мениджърът не се справя така добре с реденето на тухли, но желанието му е високо оценено от зидаря Карамфил. Старанието на Мирослав продължава и след сблъсъка с водопроводната мрежа, когато за първи път се изправя пред предизвикателството на инструменти като каналокопач и поялник. Готов да се притече на помощ, водопроводчикът Ивайло ще сподели с Мирослав съкровени и трудни моменти от живота си.

По време на предизвикателството шефът ще сбъдне своята мечта, а именно да кара багер, 77-годишният Бай Иван – багерист по професия и душа, ще помогне за изпълнението на тази нелека задача на представящия се като нов колега - мениджър.

Как ще се чувства Мирослав Манолов след приключенията, през които ще премине и кой ще бъде служителят получил златната възможност да започне собствен бизнес? Не пропускайте да видите тази вечер, точно в 22.00 ч. по NOVA

Гледайте „Шеф под прикритие” всяка сряда от 22.00 ч. в ефира на NOVA.

Всичко за предаването и неговите герои следете на сайта на NOVA, както и на  Facebook страницата.