Култовото предаване се завърна с нов сезон и шеговити номера

Успешен старт отбеляза първият епизод от новия сезон на едно от най-забавните предавания в българския ефир – „Сладко отмъщение“. След повече от десетилетие отсъствие, скритата камера се завърна като част от амбициозната пролетна програма на NOVA и провокира родни звезди да изпаднат в неподозирани комични ситуации.

Над 30% от гледащите телевизия по това време зрители в активна възраст избраха „Сладко отмъщение“ с водещ Влади Априлов, като този резултат е с 67% повече от аудиторния дял на втората по гледаемост телевизия в същия часови интервал.

Първата известна „жертва“, попаднала в капана на предаването, беше младата поп сензация Тита. Тя стана част от мними преговори за повече от странен детски рожден ден с режисьора и поръчител на скритата камера – Кирил Киров – Кико. След това ромският славей Софи Маринова и синът ѝ Лоренцо се явиха на кастинг за тийнейджърско предаване с неочаквано драматичен край. 

Следващата седмица в неподозирано приключение ще се впусне певицата на народа Ивана, а зрителите ще си припомнят и нейното първо участие в „Сладко отмъщение“.

Не пропускайте „Сладко отмъщение“ всеки четвъртък, от 22.00 ч., в ефира NOVA!