Той ще се се запознае както с нивото на работата във фирмата, така и с трогващи лични истории

Тази сряда в „Шеф под прикритие“ влиза Дамян Иванов – собственик на Global Food Company и търговската марка IZZI. Той ще кандидатства за работа във фирмата си, занимаваща се с производство на храни като боб, ориз, леща и други. След като преминава през предизвикателството да премести изцяло фирмата си от Варна в Пловдив, на Дамян Иванов му се налага да създаде нов екип и да го развие. Той влиза в предаването, за да провери как се справят служителите му, както и някои доставчици.

Собственикът на известна верига фитнеси се преобразява като жена в „Шеф под прикритие“

В първия ден от изпитанието шефът се среща с Мариана, която е нов служител във фабриката. Още в началото тя показва работа на бързи обороти, а новият ѝ колега едва се справя с темпото. Той я провокира няколко пъти с несръчност и Мариана му прави сериозни забележки. В процеса на работа двамата стопяват дистанцията и тя му споделя за личния си живот, който много развълнува шефа.

Шеф под прикритие със сериозни мерки срещу липсата на професионализъм във фирма

Качеството на продукцията във фирмата на Дамян зависи много и от доставчиците, с които работи. Затова във втория ден от предизвикателството създателят на компанията се среща с Албена Хаджиева, която е производител на смилянски боб. Тя му показва и разказва как по най-традиционен начин отглежда и се грижи за своя боб от градината. Дамян остава впечатлен от нейното тродолюбие и от суровината, която му предлага.

Взискателен собственик провокира своите служители в „Шеф под прикритие“

Освен служителите и доставчиците, Дамян иска да провери и един от началниците на фабриката, където суровината се пакетира, сортира, а след това следи за качеството ѝ. Затова по време на третия ден от своето прикритие, шефът се среща с Петър - началник на базата. Още при запознанството им служителят изненадва Дамян с прецизен преглед на суровината, чист и подреден склад, а с историята за сина си, началникът оставя емоционален отпечатък в сърцето на шефа. Вижте в епизода тази сряда как ще бъде възнаграден лоялният служител на компанията.

Нова къща и повишение за служители след участие в „Шеф под прикритие“

В четвъртия и последен ден от прикритието си собственикът на фабриката се среща с Боян, който е мотокарист. Работата му съвсем не е лесна и новият служител е притеснен как ще се справи с нея. Шефът не остава доволен от пренебрегнатите мерки за безопасност, но Боян му прави добро впечатление с търпеливост, детайлно обяснение на работата и професионализъм.

Създател на популярно мобилно приложение влиза в ролята на „Шеф под прикритие“

Какво ще се случи в този епизод на „Шеф под прикритие“? Какво ще развълнува и изненада шефа, какви човешки истории ще го разтърсят емоционално и как ще възнагради служителите и доставчиците си – гледайте в сряда вечер, точно в 22.00 часа по NOVA.                                                                         

Всичко за предаването и неговите герои следете на сайта на NOVA, както и на  Facebook страницата.