Припомнете си приключенията на шеф Манчев и шеф Саша Мишич в Русе днес от 21.00 ч. по NOVA

Тази вечер ще сси припомним как шеф Манчев се озова в разгара на истинска балканска война за бъдещето на единствения сръбски ресторант в град Русе. Тази вечер предаването ще бъде изпълнено с хаос, крясъци и сръбска музика, а кошмарите ще са по-дълбоки от водите на Дунава.

Следвайки течението на живота и на реката, Зоран Здравкович от сръбския Лесковац се озовава в Малката Виена преди 10 години. Със себе си той носи тайната на автентичната сръбска скара, майсторлъка на занаята и старите рецепти на майка си.

"Оазис" - сбъдната мечта или същински ад в "Кошмари в кухнята"

Преди да намери пристан в Русе обикаля цяла България, работейки и в София, и на морето. Душата му е в занаята и не може да си намери място, ако не прави това, което обича.

Преди точно 1 година заедно със съдружник, който осигурява основната инвестиция, отварят ресторант “Кафана – Сръбски гурмани“ с 200 места. Интериорът е по сръбски тертип – просторно, чисто и красиво, но по българския вкус прилича повече на поддържана столова. Клиенти липсват, персоналът не е обучен, а работата не върви.

Шеф Манчев спасява потъващ кораб в "Кошмари в кухнята"

Задачата на шеф Манчев този път надминава обичайните проблеми, с които се сблъсква, защото кошмарите тук са не толкова в кухнята, колкото между собствениците, които са на път да "потопят" ресторанта в крайдунавския град.

Шеф Манчев се вижда принуден да изпрати зов за помощ на колегата си от сръбските “Кошмари в кухнята“ – шеф Саша Мишич. Двамата ще запретнат ръкави и ще успеят да накарат Зоран за първи път от дни не само да стъпи в кухнята, но и да започне да готви, както само той умее. От екрана се носи силно ухание на пълнен костур с лимон и розмарин, на свежо агнешко, на плескавици и ущипци, леят се мъжки сълзи и тъжна балканска музика.

Хаос и напрежение в „Кошмари в кухнята“

Ще има ли сръбската драма холивудски финал, или ще завърши като класическа балканска история, не пропускайте да видите в едно от най-вълнуващите издания на “Кошмари в кухнята“ тази вечер точно в 21.00 ч. само по NOVA.

  1. Получавайте безплатно най-важното от деня в пощата си