Царицата на смеха в откровено интервю за загубите, радостта и безграничната любов към изкуството на Велика Събота

Тази седмица в специално Великденско издание, предаването „Карай направо“ по NOVA напуска запазената територия зад волана за искрен разговор от сцената на Театър 199 с една от най-обичаните български актриси. С над 120 роли в киното и театъра, Татяна Лолова заема място в сърцата на българите с неподражаемия си хумор и майсторско изиграни образи. 

В откровеното интервю с журналиста Диана Найденова любимата актриса ще сподели за мъката от тежката загуба на голямата си любов – Светослав Светославов – Славето след над 50 години съвместен живот, изпълнен с много щастие и любов. Как се е променила действителността ѝ  оттогава и какво ѝ дава сили да продължи напред?

В „Карай направо“ Татяна Лолова ще разкрие още какво ѝ носят срещите с публиката, както и колко е необятна любовта ѝ към театъра. За пореден път актрисата ще разсмее зрителите и в типичния си стил ще покаже своята неповторима сърдечност и отдаденост към изкуството.

Гледайте интервюто на Диана Найденова превърнало се съвсем спонтанно в моноспектакъл без сценарий веднага след централната емисия новини в 19.00 ч. на Велика събота.

Не пропускайте „Карай направо“ с Диана Найденова на 18 април по NOVA!