За противоепидемичните мерки у нас и в Европа, тази събота след централната емисия новини

Тази седмица зад волана в предаването „Карай направо“ за разговор с Диана Найденова застава евродепутатът Андрей Слабаков. В интервюто той ще коментира мерките, които страната ни предприема в борбата с коронавируса и дали смята действията на правителството за навременни и адекватни, в сравнение с редица други европейски държави.

Андрей Слабаков ще говори откровено за атмосферата в Европарламента и за в пъти по-голямата си заплата от времето, в което работи като режисьор в България. Той застава и категорично зад тезата на съпартийците си за задължителна продажба на повече българска продукция в родните магазини и тържища.

Отявленият критик на забраната за пушене на обществени места спазва стриктно препоръчаните от щаба мерки и за пръв път в живота си не е посрещнал Възкресение Христово в църква, а в дома си. По думите му онези, които не носят маски на обществени места и подвеждат властите с фалшиви декларации, за да пътуват из страната, са безотговорни „безсмъртници”, които смятат, че имат правото и свободата да застрашават чуждия живот.

Срещата на Диана Найденова с Андрей Слабаков в „Карай направо” очаквайте тази събота, 25 април, веднага след централната емисия новини по NOVA!