За междупартийните конфликти, тази събота след централната емисия новини

Година и половина след последната си телевизионна изява, лидерът на пловдивските социалисти Георги Гергов сяда зад волана на „Карай направо“. Човекът, към когото Корнелия Нинова се обърна с призив да напусне партията е категоричен, че няма да го стори и смята, че именно тя вреди на социалистическата партия.

По думите му Сергей Станишев, Кирил Добрев и вътрешната опозиция не са виновни за унизително ниския рейтинг на левицата, а вина носи неуместното поведение на ръководството на партията. В интервюто с Диана Найденова политикът Георги Гергов отговоря на въпросите около придобиването на пловдивския панаир от него по времето, когато Корнелия Нинова е заместник-министър на икономиката с ресор приватизация.

Той твърди още, че конфликтът с председателя на партията се дължи на настояването му тя да поеме отговорност и да обясни защо БСП загубиха последните парламентарни избори, след като социологическите сондажи им даваха категорична преднина пред управляващата сега партия. В „Карай направо“ Георги Гергов ще коментира и амбициите си към лидерския пост в предстоящите избори за председател на социалистическата партия.

Карай направо" с Георги Гергов гледайте тази събота, веднага след централната емисия новини на NOVA в 19.00 ч.!