Не пропускайте криминалните загадки на чаровния следовател тази вечер от 21.00 ч. по NOVA

Изпълненият с екшън римейк на една от най-емблематичните телевизионни поредици се върти около колоритната личност на Томас Магнум – бивш морски тюлен, който се завръща от Афганистан, за да стане частен следовател в Хавай. С помощта на уменията си, придобити в армията, Магнум разплита сложни случаи заедно с колегите му ветерани - Ти Си, Рик Райт и бившия агент Джулиет Хигинс. Екстремните приключения на отряда започват тази вечер от 21.00 ч.

Томас Магнум е чаровен мошеник, американски герой и заклет фен на баскетбола. Той живее в луксозно имение, където работи като консултант по сигурността, за да допълва бизнеса си в сферата на частните разследвания. „Господарката" на къщата е Джулиет Хигинс – красива и властна бивша агентка на МИ6, чиято втора работа е да държи Магнум под контрол с помощта на двата си добермана. Когато Магнум се нуждае от помощ за дадена задача, той се обръща към доверените си приятели и колеги Тиодор „Ти Си“ Келвин - бивш пилот на военноморски хеликоптер и Орвил „Рик“ Райт – бивш морски тюлен и настоящ управител на нощен клуб в Оаху. Той е и човекът с най-много връзки на острова.

Изпълнителни продуценти на екшън сериалa са Даниел Удроу, Питър М. Ленков, Джъстин Лин и Джон Дейвис - работили по сценариите на успешни заглавия като „Специален отряд“, „Черният списък“ и „Хавай 5-0“. Ролята на следовател Томас Магнум е изиграна от харизматичния Джей Ернандес, който е работил с едни от най-търсените сценаристи, режисьори и продуценти. В образите на верните му колеги зрителите ще видят актьорите Закари Найтън, Стивън Хил и чаровната британка Пердита Уикс, позната от участието й в един от последните игрални филми на Стивън Спилбърг "Играч първи, приготви се".

Завладяващо екранно приключение предстои за зрителите с епизодите на сериалa „Магнум“ тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.  

  1. Получавайте безплатно най-важното от деня в пощата си