Припомнете си епизода на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

"Златното момиче" Християна Тодорова заменя бухалките и обръчите с тиганите и тенджерите, за да изнесе едно невероятно кулинарно представление за своите гости - актьорите Катето Евро, Ралица Паскалева, Георги Мамалев и Ники Илиев.

"Златното момиче" Християна Тодорова - гимнастичка и международен съдия (ГАЛЕРИЯ)

Тя ще прояви своя перфекционизъм и в подготовката за вечерята в „Черешката на тортата”. Пазаруването ще бъде белязано от спортна дисциплина и акуратност при избирането на най-пресните и хубави продукти, но също така ще премине в приятелска атмосфера в магазинчетата на познати търговци и сергиите на земеделски производители.

Жоро Мамалев поднася "пеперудки от месо" в "Черешката на тортата"

Готвенето ще бъде ансамблово с екип от професионални готвачи, които ѝ помагат със съвети, докато следват нейната кухненска хореография. Менюто ѝ е съобразено с вкусовете и предпочитанията на всеки един от нейните гости. Сезонна крем супа от тиква и целина, основното ястие е пълнена зелка с ориз, червена леща и черен боб, която ще послужи за канапе на филе от лаврак са част от кулинарните ѝ изненади. Домакинята ще поднесе не един, а два ефирни десерта.

Какви тайни ще разкрие от кухнята на художествената гимнастика и ще има ли изненади за гостите? Гледайте в епизода на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

  1. Получавайте безплатно най-важното от деня в пощата си