Не пропускайте епизода на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Ясен Козев поставя с виртуозно изпълнение финала на кулинарната седмица в “Черешката на тортата” тази вечер от 20.00 ч. по  NOVA. Гастрономическите творби на композитора не отстъпват ни най-малко на музикалните и той ще доведе до истински екстаз гостите си Иван Тенев, Мила Роберт, Кристина Димитрова и Андреа Банда Банда.

Ясен Козев през годините (ГАЛЕРИЯ)

Ясен залага на изобилно меню от салати, разядки, домашен хляб, торта с мангово сорбе, а основното ястие приготвя пред очите на гостите. Композирането на вечерята ще предизвика възхищението дори на шеф Манчев, а домакинът не се стеснява да признае, че се вдъхновява от това, което вижда, при приготвянето на своите гозби. Опитът ще се допълва от импровизацията, а готвенето на всяко ястие ще бъде придружено от лекция от кулинарната библия. Вечерта на Ясен е изпълнена с подаръци, емоции и предизвикателства в задушевна и бохемска атмосфера, а на финала звездите ще се обединят около благотворителна кауза.

Австрийски десерт от Андреа Банда Банда в „Черешката на тортата”

Какви изненади е подготвил Ясен за своите гости? И кой ще стане “Домакин на седмицата”? Гледайте в епизода на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.