Припомнете си епизода на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Младата певица, която иска да покори световната оперна сцена – Мила Михова поема кулинарния рул в „Черешката на тортата”.

Тя не крие, че не обича големи магазини и супермаркети и затова е изградила собствена мрежа от малки магазинчета. Сред акцентите във вечерята ѝ ще бъде доброто съчетание между храна и вино.

Мила Михова - младата надежда на операта (ГАЛЕРИЯ)

Мила обича да готви и кухнята не е непознато място за нея. Певицата е изградила това кътче от дома си с много любов и старание, а нейните приятели наричат мястото „бъбривата” кухня, защото винаги ги предразполага към „сладки приказки”. На това артистично място домакинята ще забърка цели три вида десерти. Менюто ѝ ще включва още свински печен врат с ароматни подправки е по рецепта на известния кулинарен блогър Йоланта Делибозова, а гарнитурата е ароматен микс от кореноплодни и гъбен сос.

Краставици, домати, морков, чушки и пресен лук, лимонова кора и киноа са част от продуктите, с които Мила ще сътвори първата от двете разкошни салати, които ще поднесе на своите гости. Ще има ли изненади във втората салата и на вечерята и ще извиси ли глас талантливата певица?

Гледайте в „Черешката на тортата“ тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.