От днес влизат в продажба билетите за 17-тото издание на фестивала за късометражни филми

За пореден път единственият фестивал за късометражни филми у нас - IN THE PALACE International Short Film Festival, ще представи селекция с най-интригуващите заглавия от жанра на късия разказ. Новото издание ще се проведе от 15 до 22 септември във Варна с богата програма и специални гости.

FILMER FORGE: Професионалната програма на IN THE PALACE International Short Film Festival

От днес, в мрежата на Eventim, могат да бъдат закупени билети за 17-тото издание на фестивала. Еднодневният билет е на цена от 12 лв. и дава достъп до избран ден от фестивала заедно с неговата програма. Фестивалният билет е на цена от 60 лв. и осигурява вход до 8-те дни на фестивала, неговите прожекции и събития. Притежателите на Фестивален билет ще получат още колекционерска тениска, каталог, персонален бадж със снимка и торба с тематичен дизайн. „Всеки, който закупи билет за целия фестивал ще стане един от нас, ще подкрепи индустрията и най-хубавата част - ще може да се наслади на всички филми от програмата“, споделя Цанко Василев, директор на In The Palace.

Месец повече за желаещите да участват в IN THE PALACE 2020

Петима от всички закупили Фестивален билет ще получат и уникалната възможност да се превърнат в жури на фестивала и да изберат кой филм да получи Наградата на публиката. „Тяхната задача ще бъде изключително отговорна – освен, че ще трябва да изгледат всички филми, ще трябва да прегледат и как е гласувала публиката и да направят своя избор“, допълва Цанко Василев.

IN THE PALACE International Short Film Festival ще се проведе от 15 до 22 септември във Фестивален и конгресен център - Варна. С по един лев от всеки продаден билет на фестивала се генерира фонд за финансирането на нови късометражени филми.