Гледайте предаването в събота от 18.00 ч. по NOVA

Тази събота, 20 юни, в „Ничия земя” Даниела Тренчева ни показва Татяна Лолова в ролята на... Татяна Лолова – откровена изповед, изтръгнати признания, откровени послания и истории от живота й, които не са разказвани пред публика. Припомнете си едно интервю, което не просто провокира мисли, а ни кара да изиграваме живота като по-добър, по-усмихнат и по-истински.

„Познавате я. Вече е влизала в дома ви или вие сте влизали в нейния… театър. Но може би никога не сте я виждали такава. След хиляди молби от наша страна, тя най-после промени категоричния си отказ да разговаряме. Нейното съгласие за среща идва след разкъсващата загуба на съпруга й – Славе и опитите да продължи да го живее тоя живот, както може – на сцената, но и зад кулисите.

„Животът у нас е пълен с чудеса. И затова още ни има. Тук и сега.“ – това пише в „Делници и дневници” Татяна Лолова. Гримьорната на Сатиричния театър се превръща в сцена на споделените мисли, тайни и спомени. Тези, които голямата актриса за първи път събира в книгата си. Защото, както отново в нея тя ще обясни – „Писането ми помага да се справя. И с еуфорията на радостта, и с бездната на мъката.“

Гледайте „Ничия земя“ в събота от 18.00 ч. по NOVA