Какво споделя лидерът на ВМРО, вижте тази събота след централната емисия новини

Тази седмица зад волана на "Карай направо" сяда вицепремиерът Красимир Каракачанов. Министърът на отбраната ходи невъоръжен и споделя пред Диана Найденова, че повече от година не използва услугите на НСО. По думите му политически сили и икономически кръгове стоят зад атаките към премиера от последните дни с цел правителството да не изкара мандата си и да се стигне до предсрочни избори.

Красимир Каракачанов е категоричен, че изтеклите записи и снимки свързани с министър-председателя, са компромати. В деня, в който Диана Найденова интервюира вицепремиера, той и служителите в Министерството на отбраната си тръгват по-рано от работа заради карантиниране на служител във ведомството и дезинфекция на сградата срещу COVID-19.

А по повод ръста на заболелите у нас през последните дни, лидерът на ВМРО смята, че основният проблем са ромските гета, където мерките за дистанция и носене на маски не се спазва. Каракачанов смята още, че затягането на мерките в махалите рязко ще намали броя на заразените с коронавирус.

Какво още споделя вицепремиерът Красимир Каракачанов в интервюто на Диана Найденова за „Карай направо“, гледайте тази събота, 20 юни, веднага след централната емисия новини на NOVA.