NOVA ще излъчи ексклузивно церемонията на 5 юли, неделя, от 22.20 ч.

Милица Гладнишка гостува в студиото на „Събуди се“, за да разкаже повече за предстоящата церемония по връчването на наградите на БГ Радио, за турнето, което подготвя, и за рождения си ден, който отпразнува съвсем скоро.

Кои изпълнители ще се качат на сцената на Годишни Музикални Награди на БГ Радио 2020?

Годишни Музикални Награди на БГ Радио 2020

Милица Гладнишка ще бъде водеща на тазгодишните награди на БГ радио. Най-авторитетната и тържествена музикална церемония в България ще се състои на 4 юли, събота, в Античния театър в Пловдив, а победителите ще се определят изцяло и единствено от слушателите на БГ Радио.

„На 3 юни получих обаждане от Наско от БГ Радио с предложение да бъда водеща на тазгодишните награди на БГ Радио. За мен това е голяма чест, защото през годините БГ Радио се бори, за да пуска и да утвърждава новата българска музика. Специално на тази церемония публиката ще  чуе поне 10 нови парчета, изпълнени от Ицо Хазарта, Миро, Виктория, Поли Генова, 4Magic, DARA, Любо Киров, Стенли, ALMA и Графа. Сцената ще бъде великолепно направена със страхотна техника и осветление, а аз ще се появя като богиня в тоалет на дизайнера Сърджан Кръстевски“, разказва Милица.

На сцената в Античния театър ще се качат още: дует „Ритон“, Pavel & Venci Venc’, Михаела Маринова и много от любимите лица на българската публика. Номинираните са в 9 категории: БГ Песен; БГ Текст; БГ Албум; БГ Изпълнител; БГ Изпълнителка; БГ Дует/Вокална група; БГ Група; БГ Дебют и БГ Видеоклип, а гласуването ще продължи до 00:00 ч. на 3 юли на www.bgradio.bg

Годишни Музикални Награди на БГ Радио 2020: Отново заедно с българската музика

Ваксина за добро настроение

„Наскоро отпразнувах рождения си ден с моя приятел, който се опита да ме изненада с един огромен букет в кошница, която криеше на балкона. Усъмни ме желанието му да простира и събира прането. Изненадата беше много хубава. На другия ден аз му подарих торта като размених свещичките – вместо 35, пишеше 53“, разказва Милица Гладнишка.

 „В момента подготвяме едно шоу, което смятаме да заснемем в две предавания, заедно с Васил Къркеланов и Михаил Йосифов. Ние артистите приемаме всички несгоди и ги превръщаме в изкуство“, категорична е тя.

Предстоящо с Милица Гладнишка

„Титанично“ – музикалният спектакъл на Милица Гладнишка тръгва на турне. То ще стартира на 9 юли в Летния театър в Стара Загора. Продължава на 14 юли в Бургас, на 15 юли в Добрич и завършва на 16 юли във Велико Търново.

Цялото интервю с Милица Гладнишка, гледайте във видеото на „Събуди се“.