Тази вечер „Черешката на тортата“ ще бъде изпълнена с артистичност, красота и много веселие.

Надпреварата започва с голяма доза смях, защото домакин е актьорът Косьо Лунгов. Кулинарията е непонятна тема за него и по време на приготовленията настъпват много комични ситуации. Зоркото родителско око в лицето на неговата майка Креми изкъсо следи ситуацията в кухнята, за да може гостите да не останат гладни. Актьорът кани участниците в своя дом, където компенсира кулинарните си умения с добро настроение и забавен завършек на вечерта.

Втори домакин тази седмица е артистичната писателка Мария Маркова - Марчелая, която избира семпла вечеря, носеща интересни разкрития и води до откровени разговори.       

Третата вечер с много страст и сексапил изпълва плеймейтката Жанета Осипова, която е избрала за вечерята домът на нейния близък приятел Христо Сираков, а в четвъртък в кухнята е много слънчево, защото готви моделът Александра Петканова. 

В петък за почетния плакет на кулинарния гуру шеф Иван Манчев ще се бори акробатът Енчо Керязов. Какви забавления и вкусотии е подготвил той за своите гости и дали ще успее да грабне победата, гледайте в последния ден от кулинарната седмица.
 
Кой от веселата компания ще бъде удостоен с адмирациите на шеф Манчев, не пропускайте в епизодите на „Черешката на тортата“ - всяка делнична вечер от 20.00 ч по NOVA.