Припомнете си епизода на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Тя е модел, тя е инфлуенсър, тя е майка и съпруга – тя е Александра Петканова и днес е домакин в „Черешката на тортата”. 

С широка усмивка и много настроение Алекс се насочва към пазара в село Рударци. Признава, че много обича да пазарува от „бабите” там, които добре познава, и зеленчуците им са пресни и истински. Затова не ѝ трябва списък. От менюто ѝ ще отсъстват „специални” рецепти, то ще е пълно с познати неща, които готви често и обича.

Алекс Петканова - от Мис Национален отбор до модел и съпруга (ГАЛЕРИЯ)

Лъчезарната домакиня няма да прецени добре времето за приготвяне на вечерята и ще се нуждае от любима ръка в кухнята. Съпругът ѝ Дани се впуска да бърка и кълца и двамата успяват да приготвят типична българска вечеря, която включва шопска салата, баница със "специална" заливка и пиле с ориз. Десертът, който ще поднесе, домакинята е научила по време на студентските си години - кроасани с крем карамел.

Още с отварянето на вратата Алекс успява да накара гостите да се почувстват у дома. Тя ще „отнесе” всички с изненадата, която е замислила. Но как ще оценят храната ѝ?

Гледайте епизода на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.