Какво споделя депутатът от ГЕРБ, вижте тази събота след централната емисия новини

Народният представител Тома Биков сяда зад волана на „Карай направо“ тази седмица за интервю с Диана Найденова. В него депутатът от ГЕРБ ще коментира поредната конфронтация между президента Румен Радев и премиера Бойко Борисов, санкционирането на народни представители в парламента, които не носят маски в зала, както и атаките на опозицията към управляващите.

В разговора Тома Биков изразява още категоричното си мнение, че предизборната кампания започва твърде рано, при това с компромати, които не съдържат политически аргументи. По думите му БСП няма интерес от предсрочни избори, тъй като левицата е разкъсвана от вътрешни борби за надмощие. Относно ГЕРБ Биков смята, че партията има много силни позиции и ако сама не се свали от власт, няма кой да го направи.

Народният представител изразява силна критика към колегите си, които не спазват правилата за носене на маски в Парламента и смята за напълно нормално те да бъдат глобявани. Като грешка на управлението депутатът посочва факта, че са допуснали да се стигне до воден режим в Перник.

Какво още споделя Тома Биков в интервюто на Диана Найденова за „Карай направо“, гледайте тази събота, 27 юни, веднага след централната емисия новини на NOVA.