Гледайте епизода на кулинарното риалити от 20.00 ч. по NOVA

Даниел Ангелов влиза в главната роля на кулнарната сцена в "Черешката на тортата". В епизода на кулинарното риалити тази вечер по NOVA известният актьор отваря широко вратите на дома си, за да сподели семейния уют със своите гости Лора Караджова, Маги Вълчанова, Сантра и Васо Гюров.

Вечеря сред природата от Васил Гюров в „Черешката на тортата”

Актьорството е научило Даниел Ангелов, че успехът се крие в отборната игра и той ще приложи този ценен урок при приготвянето на вечерята за гостуващите му звезди. Домакинът ще разчита на помощта на семейството си, а съпругата му ще влезе в ролята на режисьор на сценичните му изяви в кухнята. Двамата ще подготвят многостепенно меню, без да забравят да отговорят на вкусовете на всеки от своите гости.

Вечеря в 100-годишни чинии със Сантра в „Черешката на тортата”

Амбицията на актьора е да организира спокойна семейна вечер, но дори и в най-добрите семейства се случва да има противоречия. Разговорите ще засегнат деликатни теми, а някои от гостите ще се превърнат в опоненти на домакина, което ще покачи градусите на напрежение повече от градусите на алкохола на масата.

Дали изненадата на Даниел ще успокои духовете? И кой ще спечели титлата “Най-добър домакин“ в "Черешката на тортата" тази седмица? Гледайте в епизода на кулинарното шоу тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

  1. Получавайте безплатно най-важното от деня в пощата си