В раздел "Уеб медии и сайтове" победител е nova.bg

Над 42 000 души подкрепиха предпочитаните от тях брандове в единствената потребителска класация у нас „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ” за 2020 г., като в първия етап гласоподавателите бяха над 7000, във втори – над 20 000, а в трети етап гласувалите са почти 15 000. Резултатите и точния брой гласове, дадени за всеки бранд в последния кръг, можете да видите тук: http://mylovemarks.eu/results.php.
 

NOVA телевизия оглавява класацията за четвърта поредна година в класацията ЛЮБИМИТЕ МАРКИ, а трето място зае KINO NOVA. Най-голям брой гласове в раздел УЕБ МЕДИИ И САЙТОВЕ събра nova.bg.

Класацията се провежда за 12-та поредна година. За разлика от други класации, „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ” не разчита на жури при номинациите – те са свободни, основани единствено на потребителските предпочитания и не включват специални пазарни критерии. По този начин „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ” представя не експертното, а потребителското мнение за брандинга. Критерият, по който ще се излъчат марките в отделните категории, ще бъде броят на подадените гласове.