Гледайте в епизодa на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Коафьорът на звездите Ивайло Колев ще докаже, че има не само професионални умения във фризьорското студио, но и завидни кулинарни способности в “Черешката на тортата” тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Повелителят на косите ще заложи на вдъхновение от Апенините и ще се опита да впечатли своите гости – поп фолк дивата Луна, репортерът Дани Петканов, Деси Павлова и риалити звездата Мариела Нордел, с четиристепенно италианско меню.

Деликатно основно ястие от Aнна-Мария Чернева в "Черешката на тортата"

Ивайло ще предложи познати и любими ястия, които вече е приготвял - като свежа цветна салата с прошуто, средиземноморски предястия, паста и ефирен десерт. На помощ в кухнята ще му се притече неговата партньорка в салон – Велислава, за да бъде подготовката още по-весела. Двамата ще се окажат страхотен тандем и в кухнята, а оформянето на вечерята по-лесно от оформянето на косата при дамска прическа. Въпреки старанието му и похвалите от страна на шеф Манчев, Ивайло няма да спечели уважението на поразяващата уста Мариела Нордел.

Супа “Ото фон Бисмарк” със Станимир Гъмов в "Черешката на тортата"

Домакинът ще се окаже под кръстосан обстрел от хапливи шеги, забавни забележки и провокативни въпроси от страна на част от своите гости. Това ще нагорещи атмосферата на вечерта, но изненадата, напомняща за красотата на българските ни корени, отново ще обедини всички.

Каква изненада е подготвил Ивайло Колев за своите гости? И ще успее ли да смекчи сърцето на Мариела Нордел? Как ще оценят неговите усилия гостите му? Гледайте в епизодa на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.