Гледайте епизода на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Фолк дивата Джина Стоева ще заложи на чувствения и мистичен свят на Ориента.. Певицата ще потопи своите гости във вкусова магична приказка от Изтока, но както във всяка приказна история няма да липсват обрати и изненади. 

Джина ще докаже, че е също толкова добра като домакиня и кулинар, колкото на сцената с микрофон в ръка. Тя ще набави необходимите продукти за нейната вечеря от пазара, но без ориенталски пазарлъци. Ястията ще бъдат от арабската кухня, но като истински джин домакинята ще сбъдва всички кулинарни желания на своите гости, преди да са ги изрекли и всички ще бъдат ощастливени със специални подаръци. Менюто ще включва три домашно приготвени разядки, а основното е пример за шедьовър в близкоизточната кухня, който ще провокира Славчо Тошев да реализира хеттрик. Нежният десерт от маскарпоне с бисквитки, ще бъде последван от ароматно арабско кафе с кардамон и наргиле.

Джина Стоева - една различна фолк певица (ГАЛЕРИЯ)

Посрещането ще е двойно, а разговорите ще са насочени към арабската култура и общество. Част от подаръците на домакинята ще е вълшебен ориенталски танц, а звездната компания няма да остане безразлична.

Как ще завърши приказната вечеря на Джина и как ще оценят кулинарните ѝ умения нейните гости?

Припомнете си в епизода на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.