Не пропускайте епизода на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Музикантът Краси Тодоров закрива с открит урок по готвене седмичният кулинарен маратон в „Черешката на тортата“ тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Клавирът на рок група Jeremy? ще докаже на своите гости – Нора Караиванова, Ники Станоев, Виолета Асенова и Силвия Петкова, че всичко е по-вкусно в природата, като ги покани на пикник на любимото си място край река Черни Искър.

Домашни ястия и топла атмосфера със Силвия Петкова в "Черешката на тортата"

Краси ще се погрижи сам за набавянето на продуктите за своята вечеря, като зеленчуците ще бъдат набрани от градината, а рибата ще бъде прясно уловена. Менюто, приготвено в полеви условия, включва брускети с риба тон, халуми, два вида салата, прясна пъстърва и здравословни бананови палачинки. Въпреки това на трапезата няма да липсва и екзотика като гуакамоле.

Традиционна вечеря с Виолета Асенова в "Черешката на тортата"

Чистият въздух и вкусните ястия ще извадят наяве емоциите на гостите, а домакинът ще ги завърне към лагерните огньове с песните си, които ще са истински еликсир за душата.

Как ще завърши вечерта и кой ще получи заветния плакет за най-добър домакин тази седмица от шеф Манчев? Гледайте в епизода на „Черешката на тортата“ тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.