Вижте всички изпълнения, както и кой се криеше зад Ангела

Певицата и дизайнер Есил Дюран се оказа скритата звезда зад впечатляващата маска на Ангела в най-мистериозното шоу в ефира. „Беше страхотно и много вълнуващо преживяване. Беше много трудно и през цялото време се чудех как да изляза от себе си и да направя нещо различно, за да не ме познаят“, сподели Есил Дюран, която до последния момент оспорваше своето място в артистичната надпревара заедно с Булката и Плашилото.

 

 

Ангелът успешно заблуди Панела на шоуто, който в първите предавания имаше истински съмнения, че именно Есил седи зад черните крила, но след това всички се отказаха от тях. Сред новите предположения на панела за Ангела бяха включени нови звездни имена като Нети, Глория и Емилия.

ЧЕТВЪРТА СЕРИЯ ДВУБОИ (ГАЛЕРИЯ)

 

Вокалните и артистични битки на сцената този път се разиграха между Ангела и Баба Яга, Булката и Светлината, Златния и Плашилото. Новите улики добавиха и нови имена в предположенията на панела. Сред потенциалните участници зад маските се наредиха Асен Блатечки, Lady B, Стефан Илчев, Евгени Минчев, Китодар Тодоров и други.


Талантливата изпълнителка Йоана вдъхна нов живот на Пчелата, зад чиито костюм в първи сезон се криеше Маги Джанаварова, заела почетното трето място в музикалната надпревара. „Това шоу е истинска магия и няма да повярвате колко стриктно се пази всичко!“, разказа тя за емоцията от участието си в шоуто.


Към триото елитни детективи се присъедини актьорът Юлиан Вергов, който даде своите предположения за самоличността на изпълнителите, скрити зад маските.

„Много благодаря! Беше много вълнуващо! Аз преживях нещо ново и се освободих от себе си, поне за известно време. Трудно ми беше да изляза от себе си и да изпълнявам песните по различен начин. Най-сетне се научих да лъжа“, сподели развълнувана Есил Дюран.

Следващата седмица зрителите ще видят нови артистични битки между останалитe участници. Кой е следващият, който ще свали маската си? –  ще научите на 10 октомври от 20:00ч. по NOVA.

Повече информация можете да откриете на официалните Facebook, Instagram и Tik Tok профили на шоуто.