Вижте всички изпълнения, както и кой се криеше зад маската на Книгата

Певицата Милена Славова е звездата, която се криеше близо месец зад маската на Книгата в „Маскираният певец", а AZIS успя да направи и второто вярно предположение за детективите на шоуто тази вечер и от началото на формата. „Така влязох в ролята, че сама не можах да се позная! Детето ми ме заподозря, но не аз не казах нищо до края! Моят глас е много специфичен, не мога да избягам от него, но твърдо мога да кажа, че изкарването в шоуто беше уникално!“, сподели Милена секунди след свалянето на маската.

СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК

 

 

Три артистични дуела се разиграха и тази събота на сцената на най-мистериозното шоу в ефира. Мозъкът е изправи срещу Бебето, Палячи влезе в битка с Макаронът, а Хищницата застана срещу Книгата. Ники Станоев, Рафи, Люси Дяковска, Десислава, Теди Кацарова, DARA, Райна, Милица Гладнишка и други се наредиха сред предположенията на звездния панел, в който специален гост беше актрисата Марта Вачкова.   

 

 

Голямата изненада на вечерта поднесе Тото, който съживи отново впечатляващия костюм на Лъва. За първи път  детективският панел в лицето на Владо Пенев успя да познае кой се крие под маската. „Истинско изпитание е да сложиш този костюм. Много е топло в него, целият съм мокър!“, сподели Тото за предизвикателството да носиш една от красивите маски на сцената на предаването.

Не пропускайте новите изненади и вездесъщи дуели на маските следващата събота в „Маскираният певец“ в 20:00 по NOVA!

 

Повече информация можете да откриете на официалните Facebook, Instagram и Tik Tok профили на шоуто.