„Беше много страшно и трудно. Първият ден имах огромна клаустрофобия. Буквално исках да разкъсам маската си.“

Теди Кацарова, която стана седмият участник, напуснал най-мистериозното шоу в ефира. В студиото на "Здравей, България" тя сподели емоциите си от участието си и разкри кои са били най-трудните й моменти на сцената.

Падна седмата маска в „Маскираният певец“ (ВИДЕО+СНИМКИ)

„Благодарна съм на целия екип за помощта. Защото ако не бяха те, нямаше да успея да издържа на това напрежение. Много ме беше яд, че не можах да продължа напред. Шоуто за мен беше от най-силните изживявания тази година. Благодарение на „Маскираният певец“ превъзмогнах една доста тежка депресия. Тази година изгубих много близки приятели и шоуто беше една мотивация да се стегна, защото животът продължава“, разказва певицата.

ОСМА серия двубои (ГАЛЕРИЯ)

„Исках да облека образа на Палячи в загадъчност, в нещо съвсем непредвидимо. Исках образът да бъде изграден от началото до края. Не съм шепнела и лъгала толкова в живота си, колкото в „Маскираният певец“. Успях да заблудя до последно приятелите си. Измислях си какво ли не – от това, че пътувам, до алергии. Това беше най-сложното. Да накараш хората да повярват на лъжите ти. Не успях да се скрия единствено от родителите си. Предупредих майка си да пази тайната ми, защото има жестока глоба, ако ме издаде.“

Актрисата Яна Маринова става детектив в „Маскираният певец“

„Имах един много тежък момент в предаването, в който бях на ръба да си сваля маската си. По време на втория лайф, докато изпълнявах песента на Кейти Пери, от маската се откъсна парче дунапрен, което глътнах. Заклещи се в гърлото ми. Помислих, че умирам… Добре, че успях да го преглътна и да издържа да не сваля маската си.“

„Всички костюми са брутални. Страхотна изработка, но за мен маската на Хищницата е най-любопитна и интересна“, признава Теди Кацарова.

Повече за участието на Теди Кацарова в "Маскираният певец", гледайте във видеото.

Кой срещу кого ще се изправи и какви музикални изненади са подготвили седемте останали маски, не пропускайте да видите следващата събота в 20:00 по NOVA!

Повече информация можете да откриете на сайта на предаването, както и на официалните Facebook, Instagram и Tik Tok профили на шоуто.