Актьорът разказа в „На кафе” за емоциите, които е изпитал под маската на Мозъка в най-мистериозното шоу на NOVA

Шестата маска, която падна на сцената на „Маскираният певец” във втория сезон на шоуто, беше на Мозъка. Под нея се оказа, че е актьорът и учител по актьорско майсторство Георги Низамов. Той признава, че му е било трудно да играе мозък, тъй като всички останали герои имат своята характерност.

 „Аз съм доволен, защото беше много забавно, а и успях да заблудя панела. Ако не беше уликата с очилата на главата, нямаше да ме разпознаят”, смята Низамов.

Падна шестата маска в „Маскираният певец“ (ВИДЕО+СНИМКИ)

Преди няколко дни актьорът се е срещнал с екипа на шоуто и те са му признали, че са знаели кой е много преди да свали маската. Неговите характерни движения, за които той самия не подозира, са го разкрили за колегите, с които работи от години по проекти като „Като две капки вода”. Те са му разказали, че докато чака по време на снимки прави специфично движение с крака си, а също така има характерен захват на микрофона, който за тях е потвърдил, че под маската на Мозъка е именно той.

Къци Вапцаров зад маската на Бебето

В опитите си да заблуди всички Низамов признава, че на първия лайф е ходил като Дичо, при следващото си появяване е наподобил походката на Фънки, а при едно от излизанията на сцената е имал болки в крака и е куцал.

Ударите, които Мозъка нанасяше върху маската си, бяха възприети от всички като опит за придаване на характерност на героя, а пред Гала Жоро Низамов разкри, че те са му помагали, за да раздвижи въздуха вътре в маската и да диша по-леко.

Дара Екимова: „Маскираният певец” е истинска магия

Сред най-големите фенове на Мозъка са били децата на актьора. Те първи са му казали, че мислят, че той се крие зад маската, но той ги е заблудил с твърдението, че е скрит в костюма на Змията. Въпреки това когато маската му падна, семейството му го е поздравило за блестящото представяне и запомнящи се изпълнения.

С какви превъплъщения актьорът изненада Гала и колко визии смени? Гледайте във видеото от „На кафе”.

Повече информация можете да откриете на сайта на предаването, както и на официалните Facebook, Instagram и Tik Tok профили на шоуто.