Не пропускайте епизода на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Звездата на българското кино и театър Кирил Ефремов ще изяви актьорските си умения в кухнята и ще докаже, че най-важното при готвенето е доброто настроение в "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Актьорът е подготвил вечер на изненадите за своите гости Есил Дюран, Славена Вътова, Прея и Любомир Янчев, които ще започнат още в първата минута.

Иновации и неочаквана екстремност от Любомир Янчев в "Черешката на тортата"

Менюто ще бъде многостепенно и интернационално, а част от продуктите за основното ястие ще бъдат доставени от чужбина. Кухнята ще се превърне в бойно поле, но домакинът ще се справи блестящо и като по часовник.

Това обаче не може да се каже за неговите гости и вечерята ще започне със закъснение, а това няма да единствената изненада за домакина, защото Есил Дюран, Славена Вътова, Прея и Любомир Янчев са замислили “пъклен план”.

Екзотични вкусове и изненади от Есил Дюран в "Черешката на тортата"

Какъв е той и дали ще бъде реализиран? Каква ли пък ще бъде голямата изненада на  Кирил Ефремов? И кой ще спечели титлата “Най-добър домакин” тази седмица?  Гледайте в епизода на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.