Гледайте българската криминална поредица тази вечер от 21.00 ч.

Всички са изненадани от убийството на Мартин - и отделът, и групата на Андонов. Смъртта му „съживява“ Попов, който се връща, за да оглави следствието, преди да загуби и последния си ученик. Търсят се улики. Камерите показват вратата на летището със следи от автомобилна боя. Попов ще стигне до колата на Ерол, но признанието му трябва да е лично. Междувременно Ния случайно забелязва поредната среща между Росен и Яна. Каква ще бъде реакцията й?

Неочаквана среща и опит за покушение в „Под прикритие“

Ерол признава на Попов, че е застрелял Мартин, но получава шанс да продължи, а присъдата му зависи от избора, който ще направи. Сандов „проговаря“, готов да разобличи Андонов – предлага сделка срещу безнаказаност. Подкупите в офшорката на Бенишев закъсняват, защото „стоката“ не е минала. Оказва се, че шефът този път ще използва полицейския микробус, за да изнесе италианските ризи на Сандов.

Изнудване и опит за бягство в „Под прикритие“

Междувременно Попов атакува Андонов, който успява да избяга с Ерол и да се укрият. Ния вече е отклонила парите от италианците, но Андонов навреме я открива, за да отпътуват заедно към сметката й в Швейцария.

Каква ще бъде развръзката? Не пропускайте тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.