Стартер - най-смешното сутрешно шоу в българския ефир навърши 19 години

Симо и Боги отпразнуваха рождения си ден със специален празничен ефир от изолатора в БГ Радио –специално отделено за празника помещение, благодарение на което празника мина съобразно противоепидемичните мерки.

Гост в традиционните „5 въпроса“ беше футболната легенда Христо Стоичков, който се включи директно от дома си в Маями. На финала на разговора, той пожела на Стартер и БГ радио да продължават да бъдат дом на българската музика, защото хората не могат без нея, както и самия той. Първата песен, която звучи в колата му всеки път щом се качи в нея е „Моя страна, моят България“ – песента, с която БГ Радио стартира преди 20 години. 

Сред останалите гости, които уважиха Симо и Боги за рождения им ден и се включиха по телефон за да ги поздравят бяха Дони, Виктор Николаев, Любо Киров, Графа, Михаела Филева и Мария Илиева.

Дони сподели, че когато идва за интервю в Стартер сякаш се задвижва специален механизъм, който го кара да измисля само смешни неща, както никъде другаде и е изключително щастлив, че Стартер съществува във вида, в който е.

Мария Илиева също отправи специални пожелания към Стартер по телефон и каза, че всеки ден започва деня си с тях.

Симо и Боги направиха видео интервю с Любо Киров, който отбеляза, че изключително много си личи от самото начало, когато човек обича работата си, както е с техния случай.  Графа също се включи по телефон, за да поздрави любимите си водещи, като също отбеляза, че доста честно се смее на нещата, които споделя в интервюта с тях, даже понякога и малко се срамува.

Милица Гладнишка със специален поздрав за 19-ия рожден ден на „Стартер” по БГ Радио

Настроението се покачи по време на традиционния минидебат на тема „Кое е по- голямо изпитания за двойката – близостта или дистанцията“, където на живо от студиото се включиха прекрасните Ани Цолова и Юлиан Вергов. Те разказаха и за първите си срещи и спомени със Стартер. Актьорът сподели, че няма да забрави появата на предаването, защото по това време се появява и прекрасната му дъщеря и Стартер става неизменна част от неговите сутрини.

Стефания Колева и Здрава Каменова също бях сред гостите на живо в студиото и като на рожден ден пристигнаха с подаръци. Здрава Каменова донесе на водещите портокали, защото са в изолация и имат нужда от много витамини, а Стефания допълни с бутилка шампанско за празника.

За първи път Георги Тошев - един от най – любимите приятели на Стартер, им взе интервю. Обикновено те задават въпросите, но днес за първи път той интервюира Симо и Боги.

Прекрасната Милица Гладнишка също уважи рождениците на живо в студиото, като както обикновено се появи зрелищно и внесе много настроение в предаването. Тя каза, че за нея всяко интервю носи нещо неочаквано.

Така, в шеги и смешки, Стартер отпразнува 19-тия си рожден ден с 4-часов празничен ефир, много поздравления, подаръци, пожелания за още много години ефир и много прекрасни гости и приятели на предаването.