„Взех самосиндикално решение, че моят герой няма да носи белезници“, споделя актьорът

„Всички в сериала „Отдел Издирване“ харесваме ролите си. Сближихме се с колегите, с много от тях сме работили и преди. Най вече в театъра. Станахме истински екип. Интересно беше да снимаме сериала, интересно ми е и да го гледам. Имах проблем с белезниците. Още на третия снимачен ден взех самосиндикално решение, че Валери няма да носи белезници. Най-много да крие някоя свинска опашка в задния си джоб. Оказа се, че е много трудно сам човек да сложи белезници на човек, който не иска да бъде закопчан. Елена Телбис най-добре се справяше с това“, разказва Христо Петков.

Има ли предател в „Отдел Издирване“?

„В края на месеца 27, 28 и 29 в Народен театър „Иван Вазов“ предстои премиера на спектакъла „Нова земя“ по Иван Вазов. Ще играя в още една премиера, която се очаква през май в театър „Сфумато“ на „Мерсие и Камие“ по Бекет.“

За афинитета си към пътешествията, за детството си в Холандия, за една незабравима история с ферибот и още много забавни истории от живота на Христо Петков, гледайте във видеото на „На кафе“.

Актуални новини ще откриете на уебсайта, Facebook страницата и Instagram профила на сериала. Всички епизоди на „Отдел Издирване“ може да гледате в NOVA PLAY и Vbox7.com.