Гледайте новия епизод на криминалната поредица този петък от 22:00 ч. по NOVA

Разследването за отвличането на дъщерята на Петър (Роберт Янакиев) поема в неочаквана посока с непредсказуеми последствия в новия епизод на „Отдел Издирване“. След като става ясно, че изчезването на Катя (Калина Узунова) далеч не е случайно, а свързано с произхода ѝ, опитният полицейски екип се заема с откриването на поръчителя. Те ще се сблъскат с мистериозни следи и животозастрашаващи ситуации, които ще насочат вниманието им към изненадващ заподозрян. С каква цел е било поръчано отвличането на момичето и крие ли се нещо по-голямо и обезпокояващо зад деянието, ще стане ясно в криминалния сериал този петък от 22:00 ч. по NOVA.

Две нови лица в сериала „Отдел Издирване“ – Весела Бабинова и Люси Иларионов

Междувременно Радо (Иван Бърнев) ще се озове в компанията на жената от миналото си – Мария (Весела Бабинова), но срещата им ще бъде прекратена от шокиращата новина, че Калин Славов (Люси Иларионов) не може да бъде открит в психиатричната клиника. Криминалният психолог ще се заеме с разбулването на истината за местоположението на изчезналия журналист, което ще го отведе до координатите на тайна локация. Какво го очаква там и има ли повод да се опасява за сигурността си?

Нера Павлович открива своя брат в „Отдел Издирване“

Истината за самоличността на брат ѝ ще постави Нера Павлович (Ива Михалич) в нетипична и много рискована ситуация. Таен знак ще я накара да смята, че именно той може да помогне за разкриването на самоличността на Портиера. Има ли шанс Ивица Божич (Кире Гьоревски) да се превърне в най-ценния източник на информация за Камен (Юлиан Вергов) или в неговите очи той ще остане единствено трениран убиец и опасен престъпник, предстои зрителите да разберат този петък в „Отдел Издирване“ от 22:00 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта, Facebook страницата и Instagram профила на сериала. Всички епизоди на „Отдел Издирване“ може да гледате в NOVA PLAY и Vbox7.com.