Темите и гостите в "Офанзива с Любо Огнянов" на 1 май от 16:00 ч. по NOVA NEWS

Часове преди Възкресение Христово. За изпитанията на вярата в настоящото време разделно. На живо от Берлин - Западно и средноевропейския митрополит Антоний. 

Президентът отлага връчването на третия мандат докато парламентът разглежда ударно реформите в избирателната и съдебната система. Анализ от политическия психолог проф. Антоанета Христова. 

Дамският гамбит и омертата за мълчание в „Има такъв народ“. Успешна ли е тактиката на Слави Трифонов – политическият ПР Нидал Алгафари. 

Когато протестът влезе в парламента. Заглъхна ли ехото от жълтите павета – ген. Димитър Шивиков в студиото. 

ВМРО излезе на протест срещу промените в Изборния кодекс и поискаха от президента да наложи вето заради броя на секциите в чужбина. Организационният секретар на ВМРО Юлиан Ангелов и специално участие на лидера на НФСБ Валери Симеонов.

Ще успее ли БСП да състави правителство, след като Румен Радев избра да им връчи третия мандат. Говори Румен Гечев от Националния съвет на БСП.

Готови ли са от ГЕРБ-СДС за предсрочни парламентарни избори. Войната в Народното събрание през погледа на председателя на СДС Румен Христов. 

Страстите български – когато крадците започнат да се представят за спасители. Проповед за избавление от грехопадението. Архимандрит Никанор от Гигинския манастир „Свети Козма и Дамян.“

Всички новини от NOVA NEWS следете на страницата на телевизията във Facebook, както и в канала й във Vbox7.