Остават броени часове до развръзката в сериала тази вечер от 22.00 ч.

Криминалната поредица определено успя да спечели сърцата на зрителите и да ги накара да си зададат много въпроси.

„Силата на сериала е, че много от случаите, които се разглеждат в него са действителни. Разбира се, има и определена доза фицкия, но основата е достоверна. И знаейки, че най-добрият сценарист е животът, това прави историята интересна и изключително загадъчна за зрителите“, разкрива продуцентът Александър Христов.

Финалът на „Отдел Издирване“ променя съдбите на героите безвъзвратно

След дълга подготовка по сценария и три месеца снимки екипът е доволен от крайния резултат.

„Равносметката е, че се получи много интересен сюжет и красив визуално сериал“, допълва сценаристът Александър Чобанов.

А какво предстои да се случи във финалния епизод?

„В последния епизод ще се случи нещо, което зрителите не могат да предположат, че може да се случи с Камен Петков и с отдела. Всички мислят, че това е финала на сериала с разкриването на самоличността на Петър като портиера, предстои им да видят нещо страшно изненадващо“, споделя актьорът Юлиан Вергов.

Смъртоносната мистерия в „Отдел Издирване“ се разплита

„Беше ми много интересно да изиграя Ралица Петкова. Това е много сложен образ, защото е белязана с много тежка житейска драма. Другото е професионалното предизвикателство пред нея – да се издигне до старши комисар в системата на МВР и до заместник директор на СДВР в общи линии е доста трудно за една жена. Тя има много силен характер. Епизодът довечера е доста заплетен, показва събитията три месеца след тези, излъчени миналият петък. Ще има доста флашбеци. Финалът ще бъде отворен“, разкрива Ана Пападопулу.

„Валери е по олд скуул, работи по други правила. Всички в отдела си паснахме много добре. Сериалът влиза в една ниша, която още не е запълнена и експлоатирана много у нас. По-специално този жанр и тази тема, погледната под този ъгъл“, допълва Христо Петков.

„В световен мащаб криминалните сериали са номер 1. Надяваме се, че българската публика ще следи и нашите продукции“, категорична е Ана Пападопулу.

Гледайте финалния 13-ти епизод на сериала тази вечер от 22.00 ч.

Актуални новини ще откриете на уебсайта, Facebook страницата и Instagram профила на сериала. Всички епизоди на „Отдел Издирване“ може да гледате в NOVA PLAY и Vbox7.com.