Темите и гостите в "Офанзива с Любо Огнянов" на 22 май от 16:00 ч. по NOVA NEWS

Тази събота в "Офанзива с Любо Огнянов" от 16:00 ч. очаквайте:

Първите стъпки на служебното правителство и ударните промени по върховете на държавата. Кой как ще се възползва при предсрочните избори – анализ от социолога Андрей Райчев. 

„Изправи се“ без слогана „Мутри вън“ и без Татяна Дончева. Разпада ли се формацията – лидерът на Движение „България на гражданите“ Димитър Делчев.  

Какви са исканията на бизнеса от новото служебно правителство. Председателят на Асоциацията на индустриалния капитал Васил Велев.  

В седмицата на матурите и дни преди изпитите след седми клас. Ще има ли промените в програмите за обучение – ресорният зам.-министър на образованието Мария Гайдарова.  

Между ревизиите на властта и подслушването на политици. Скандалите преди изборите. Говори Мартин Димитров от Демократична България. 

Завръщането на блудните социалисти в обединения ляв фронт на БСП. Ще успеят ли да възстановят загубеното доверие – секретарят на ИБ на БСП Христо Проданов

Сами срещу всички и всички срещу ГЕРБ. Може ли Бойко Борисов отново да спечели властта – лидерът на младежката организация ан ГЕРБ Георг Георгиев.  

Българското пътуване към забравените мечти във вагон трета класа. Ще продължим ли да се лутаме в утъпканите коловози – артистът Валентин Танев между редовете на пиесите. 

Всички новини от NOVA NEWS следете на страницата на телевизията във Facebook, както и в канала й във Vbox7.